Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yüksekten atladığını görmek

Rüyada çocuğunun yüksekten atladığını görmek

Rüyada çocuğunun yüksekten atladığını görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun yüksekten atladığını gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun yüksekten atladığını görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada çok yüksekten havuza atlamak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten denize atlamak mutluluğunun artacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden atlamak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yükseklerden atlamak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten atlamak hayallerinin suya düşeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten suya atladığını görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments