Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkma görmek

Rüyada korkma görmek

Rüyada korkma görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine inanılır.

Rüyada korkma gördüyseniz:

  • Bazı oluşumların, planların ya da ilişkilerin içinde neden yer aldığınızı anlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kor demir görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada yılan görüp korkmamak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada kor ateşte yürümek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına delalet eder.

Rüyada kor ateş tutmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediden korktuğunu görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyametten korkmamak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sobada kor görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına yorulur.

Rüyada korkarak bağırmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments