Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun korktuğunu görmek

Rüyada çocuğunun korktuğunu görmek

Rüyada çocuğunun korktuğunu görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun korktuğunu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada çocuğunun korktuğunu görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işarettir.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini korkmuş görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine rivayet eder.

Rüyada kor olmuş ateş görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada korktuğu için dua okumak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkarak yürümek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, hayırlı işlere girişileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada yılandan korkmadığını görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments