Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korktuğun hayvanı görmek

Rüyada korktuğun hayvanı görmek

Rüyada korktuğun hayvanı görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korktuğun hayvanı gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Rüyada korktuğun hayvanı görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, dedikodu edeceğine tabir olunur.

Rüyada kor tutmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin korktuğunu görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada korkarak dua etmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filden korktuğunu görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada fareden korktuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, sıhhat kazanacağına delalet eder.

Rüyada köpekten korktuğunu görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments