Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek düşmek

Rüyada yüksek düşmek

Rüyada yüksek düşmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişisel değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek ağaçtan düşmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun yüksekten düşmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalettir.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments