Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekliğe tırmanmak

Rüyada yüksekliğe tırmanmak

Rüyada yüksekliğe tırmanmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüksekliğe tırmanmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, zorluklarının kalmayacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak sorunların tamamen biteceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok yükseğe tırmanmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir tırmanmak hastalanacağına, üzüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments