Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Mükemmel görünmeyen şeylere henüz konsantre olmamanızda fayda var.

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı tepeye tırmanmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bir tepeye tırmanmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, ayağa kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepelere tırmanmak kötü haberlerin alınacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada kum tepesine tırmanmak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işarettir.

Rüyada beyaz tepeye tırmanmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada toprak tepeye tırmanmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments