Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden bağırmak

Rüyada yüksek bir yerden bağırmak

Rüyada yüksek bir yerden bağırmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden bağırmak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden bağırmak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek sesle bağırmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden kaymak zorlukların çözüme kavuşacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden çıkmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments