Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir yerde durmak

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sorumlu tutacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde durmak uğranılan zararların telafi edileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerde durmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binada durmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda durmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek üzüleceğine ve kırılacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden geçmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden ev almak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments