Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde durmak

Rüyada yüksek yerde durmak

Rüyada yüksek yerde durmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, güçten düşeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerde durmak gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerde durmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kötü düşmana, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde durmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binada durmak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda durmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek işveren pozisyonuna geleceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yetim sevindireceğine yorulur.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments