Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde durmak

Rüyada yüksek bir yerde durmak

Rüyada yüksek bir yerde durmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde durmak gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Rüyada yüksek yerde durmak karanlık zamanların aydınlanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerde durmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, onları rahat ettireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine inanılır.

Rüyada yüksek binada durmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada yüksek balkonda durmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada kendini çok yüksek bir yerde görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden deniz görmek markasını duyuracağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments