Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek tavan görmek

Rüyada çok yüksek tavan görmek

Rüyada çok yüksek tavan görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek tavan gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada çok yüksek tavan görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet etmektedir.

Rüyada yüksek tavan görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavanı yüksek ev görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavanda kapı görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada tavansız ev görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavanda küf görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tavanda böcekler görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments