Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden atlamak

Rüyada merdivenden atlamak

Rüyada merdivenden atlamak kendisinin de bu duruma kırılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden atlamak gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak önemli ve ciddi işler yapacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak işlerin büyük kazanç getireceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden atlamak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerden atlamak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven atlamak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kafasının karışacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak hedeflerini tutturacağına, zayıflayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisinden atlamak verilen bütün emeklerin heba olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments