Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden atlamak

Rüyada merdivenlerden atlamak

Rüyada merdivenlerden atlamak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden atlamak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Rüyada merdivenden atlamak çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden atlamak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven atlamak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden atladığını görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments