Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek merdiven görmek

Rüyada yüksek merdiven görmek

Rüyada yüksek merdiven görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten merdivenle inmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments