Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten merdivenle inmek

Rüyada yüksekten merdivenle inmek

Rüyada yüksekten merdivenle inmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten merdivenle inmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek merdiven inmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Rüyada yüksek merdivenden inmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, ana baba sözü dinlemeye, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine inanılır.

Rüyada yüksekten merdivenle inmek bekarlar için güzel bir evliliğe, onlardan büyük hayır göreceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada merdiven basamağı inmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işarettir.

Rüyada bir evin merdiveninden inmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments