Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir merdivenden inmek

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek merdivenden inmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, siparişlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten merdivenle inmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, tüm sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek şansının ve bahtının döneceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek merdiven inmek yeni bir ev alınacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada karlı merdiven inmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments