Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir köprüden geçmek

Rüyada yüksek bir köprüden geçmek

Rüyada yüksek bir köprüden geçmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, hayallerine ulaşacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir köprüden geçmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada yüksek köprüden geçmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada çürük köprüden geçmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada demir köprüden geçmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir köprüden geçmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek kurulu düzenin bozulacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments