Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüde geçmek

Rüyada köprüde geçmek

Rüyada köprüde geçmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işarettir.

Rüyada köprüde geçmek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi referans alarak fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada yüksek köprüden geçmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, işinde itibar edineceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada atla köprüden geçmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma köprüden geçmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, işin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada köprü altından geçmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada köprüden arabayla geçmek tüm fırsatları değerlendireceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, günbegün kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments