Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıklardan inmek

Rüyada kayalıklardan inmek

Rüyada kayalıklardan inmek düşmanını alt edeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, varlık içinde yaşayacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan inmek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmak aşırı tepkiler vermekten daha faydalı olabilir.

Rüyada kayalıklardan aşağı inmek kolaylıklarla karşılaşacağına, büyük borçların altında ezileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalettir.

Rüyada kayalıklardan inmek üzgün ve karamsar olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada kayalardan inmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kayadan inmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, istediği makama geleceğine, zararların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıktan inmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, eşlerin boşanacağına alamet eder.

Rüyada kaya taş görmek dilediği gibi yaşayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada kayalık denizde yüzmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments