Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek katlı ev görmek

Rüyada yüksek katlı ev görmek

Rüyada yüksek katlı ev görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı ev gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katta ev almak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katlı ev görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine inanılır.

Rüyada yüksek kattan düşmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek katta olmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, çocuklarının fazla olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments