Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek eve taşınmak

Rüyada yüksek eve taşınmak

Rüyada yüksek eve taşınmak iş hayatının tamamen bozulacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüksek eve taşınmak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Rüyada yüksek eve taşınmak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı inanılır.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, dualarının karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada yüksek kata taşınmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, rakipsiz hale geleceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere taşınmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binaya taşınmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine delalet eder.

Rüyada geniş eve taşınmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments