Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere taşınmak

Rüyada yüksek bir yere taşınmak

Rüyada yüksek bir yere taşınmak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kara kara düşüneceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yere taşınmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada yüksek bir yere taşınmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına inanılır.

Rüyada yüksek kata taşınmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine yorulur.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek eve taşınmak yeni işlerin geleceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binaya taşınmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, gözden düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden bir yere taşınmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, maddi gücünün azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments