Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binaya taşınmak

Rüyada yüksek binaya taşınmak

Rüyada yüksek binaya taşınmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, hayırlı haberler alacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binaya taşınmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada yüksek binaya taşınmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, şeytanın aklına uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni binaya taşınmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada eski binaya taşınmak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak rahat bir nefes alacağına, başarısının artacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek eve taşınmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, şansının bahtının açılacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Rüyada yüksek kata taşınmak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments