Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek eve çıkmak

Rüyada yüksek eve çıkmak

Rüyada yüksek eve çıkmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek eve çıkmak gördüyseniz:

  • Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız olasıdır.

Rüyada yüksek bir eve çıkmak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulur.

Rüyada yüksek eve çıkmak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek kuleye çıkmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek balkona çıkmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments