Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir duvara çıkmak

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda zorlanmalar azalmaya başlıyor.

Rüyada yüksek duvara çıkmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek duvar görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek duvardan atlamak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek duvardan inmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek duvarda oturmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments