Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek duvarda yürümek

Rüyada yüksek duvarda yürümek

Rüyada yüksek duvarda yürümek mutsuz olacağına, üzüleceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde terfi edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulur.

Rüyada yüksek duvarda yürümek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen veya size sunulan yeni fikirlerin mantıklı veya uygulanabilir olup olmadığından emin olmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada yüksek duvarda yürümek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yüksek duvara çıkmak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak çok iyi sonuçlar vereceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek duvardan atlamak maddi sorunlarının çözüleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak işyerini kapatacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek duvarda oturmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments