Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir duvardan düşmek

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, hakkını savunamayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada duvardan düşmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak ekmek ve dünya malı alacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, herkesin yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada yüksek duvarda oturmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek duvarda yürümek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek duvara çıkmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek duvar görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek duvardan inmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, statü atlayacağına, hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments