Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan denize bakmak

Rüyada dağdan denize bakmak

Rüyada dağdan denize bakmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kafa dağıtacağına, ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Rüyada dağdan denize bakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Rüyada dağdan denize bakmak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok mutsuz olacağına, hayatının başarılarla dolacağına işarettir.

Rüyada dağlara bakmak şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinden bakmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada yüksek dağdan bakmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada dağdan aşağı bakmak yaşadığı zorlukların biteceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, her zaman sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada deniz bakmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize bakmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, namaz kılacağına rivayet eder.

Rüyada terastan denize bakmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments