Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlara bakmak

Rüyada dağlara bakmak

Rüyada dağlara bakmak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Rüyada dağlara bakmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizden bazıları gerçekten çok fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada dağdan denize bakmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesinden bakmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada dağlara bakmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan aşağı bakmak işlerinin düzeleceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan bakmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada uzaklara bakmak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına işaret eder.

Rüyada çeyize bakmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, bereketli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada gözlerine bakmak donatacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments