Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanlara yüksekten bakmak

Rüyada insanlara yüksekten bakmak

Rüyada insanlara yüksekten bakmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, iyi hissedeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada insanlara yüksekten bakmak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yüksekten insanlara bakmak daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet eder.

Rüyada insanlara yüksekten bakmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine yüksekten bakmak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten şehre bakmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, güllük gülistanlık olacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işarettir.

Rüyada yüksek tepeden bakmak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulur.

Rüyada yüksek binaya bakmak kendisi ile gururlanacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak güç alacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kişinin her daim iyi anılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments