Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden çıkıp inememek

Rüyada merdivenden çıkıp inememek

Rüyada merdivenden çıkıp inememek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek gördüyseniz:

  • Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, başarıların çoğalacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada merdivene çıkıp inmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada merdiven çıkıp inmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına yorulur.

Rüyada dağa çıkıp inmek saygınlık göreceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cehennemden çıkıp cennete girmek giderlerin artış göstereceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments