Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini gördüyseniz:

  • Bazı teklifler size son derece çekici gelebilir.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek işlerinin karışacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp düşmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işarettir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments