Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir acı duyacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, onları okula göndereceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevgi göreceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments