Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde olmak

Rüyada yüksek bir yerde olmak

Rüyada yüksek bir yerde olmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, iş öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, duyguların karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden manzara izlemek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturmak bir birlikteliğin sona ereceğine, her zaman çok başarılı olacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak rakiplerin üzüleceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments