Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde oturmak

Rüyada yüksek yerde oturmak

Rüyada yüksek yerde oturmak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, verimli olacak işler yapacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, ticaret sektörüne atılacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerde oturmak gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Rüyada yüksek yerde oturmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak müjdeli haberle geleceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalettir.

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerde oturmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments