Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde bulunmak

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, her zaman hürmet göreceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerde bulunmak ticarette öne geçeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerde bulunmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran okunan yerde bulunmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalettir.

Rüyada kalabalık yerde bulunmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek binada bulunmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binada bulunmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekte bulunmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments