Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde ev görmek

Rüyada yüksek bir yerde ev görmek

Rüyada yüksek bir yerde ev görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde ev gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Rüyada yüksek bir yerde ev görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hayatının karışacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerde ev görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden ev almak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments