Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde oturmak

Rüyada yüksek bir yerde oturmak

Rüyada yüksek bir yerde oturmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerde oturmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak başarı ve zenginlik getireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık yerde oturmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik yerde oturmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments