Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden ev almak

Rüyada yüksek bir yerden ev almak

Rüyada yüksek bir yerden ev almak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, mal ve para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden ev almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya başka birisi sizi ani kararlar almak zorunda bırakabilir.

Rüyada yüksek bir yerden ev almak rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde ev görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerde ev görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, farklı kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments