Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte asılı kalmak

Rüyada yüksekte asılı kalmak

Rüyada yüksekte asılı kalmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekte asılı kalmak gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekte asılı kalmak onunla üzülüp, ağlayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bir süre zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada pencerede asılı kalmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavanda asılı kalmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada iple asılı kalmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada asansörde asılı kalmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada uçurumda asılı kalmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments