Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde kalmak

Rüyada yüksek yerde kalmak

Rüyada yüksek yerde kalmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerde kalmak gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde kalmak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, kişinin afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerde kalmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı bir yerde kalmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments