Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde kalmak

Rüyada yüksek bir yerde kalmak

Rüyada yüksek bir yerde kalmak hayatının düzene gireceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde kalmak gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bir yerde kalmak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, merdiven atlayacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde kalmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, cebinin para göreceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde kalmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı yerde kalmak kazancının ilk önce azalacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments