Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni binaya taşınmak

Rüyada yeni binaya taşınmak

Rüyada yeni binaya taşınmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni binaya taşınmak gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Rüyada yeni binaya taşınmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalettir.

Rüyada yüksek binaya taşınmak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, işinde en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada eski binaya taşınmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir dükkana taşınmak zor zamanlar geçireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ve güzel bir eve taşınmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada yeni bi eve taşınmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, günah işlemekten korunacağına işarettir.

Rüyada yeni ev taşınmak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments