Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski binaya taşınmak

Rüyada eski binaya taşınmak

Rüyada eski binaya taşınmak rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski binaya taşınmak gördüyseniz:

  • Çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızın durumuna daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Rüyada eski binaya taşınmak saygınlığına leke sürüleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada yeni binaya taşınmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya taşınmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet eder.

Rüyada eski evine tekrar taşınmak hayallerinin suya düşeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski oturduğu eve taşınmak işlerinde başarı elde edeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, her zaman çok üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalettir.

Rüyada çok eski bir eve taşınmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments