Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binaya girmek

Rüyada yüksek bir binaya girmek

Rüyada yüksek bir binaya girmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarıları ile tanınacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, umutsuzluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya girmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Rüyada yüksek bir binaya girmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, herkesin önünde olacağına işarettir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan bakmak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, o kişiye zararının dokunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yeni bina görmek esenlik bulacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments