Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binada bulunmak

Rüyada yüksek bir binada bulunmak

Rüyada yüksek bir binada bulunmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binada bulunmak gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada yüksek binada bulunmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dileklerin yerine geleceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binada bulunmak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada yüksekte bulunmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerde bulunmak aşık olacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çok yüksek bir binada görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yeni bina görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, dertlerinden arınacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüksek güzel bina görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kendisini eve kapatacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments