Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binada bulunmak

Rüyada yüksek binada bulunmak

Rüyada yüksek binada bulunmak umduklarını bulamayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına inanılır.

Rüyada yüksek binada bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada yüksek binada bulunmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binada bulunmak namaz kılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekte bulunmak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerde bulunmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bina görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek beyaz bina görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak kötü sözler duyacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments