Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde bulunmak

Rüyada yüksek yerde bulunmak

Rüyada yüksek yerde bulunmak bağının ve bahçesinin de artacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Rüyada yüksek yerde bulunmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yanlış seçimler yapacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kalabalık yerde bulunmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, refahının ve varlığının artacağına, tüm düzenin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran okunan yerde bulunmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerde bulunmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte bulunmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok mutlu olunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binada bulunmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binada bulunmak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments