Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çok yüksek bir binada görmek

Rüyada kendini çok yüksek bir binada görmek

Rüyada kendini çok yüksek bir binada görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini çok yüksek bir binada gördüyseniz:

  • En fazla merak uyandıran fikirlerinizi tedavüle sokabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binada olmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek binadan düşmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan atlamak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Rüyada inşaat halinde yüksek binalar görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bina yapmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments